Ho sentim. Això de vegades pot passar a causa d’un problema temporal amb els servidors de Google.
Reinicia el dispositiu i torna a obrir l’app. Si encara no té cap efecte, obre «Premium» a la configuració i toca «Restaurar subscripció» (si apareix la pantalla de compra, toca «Restaura (ja comprat)»). Mentre utilitzis el mateix Compte de Google, no se’t cobrarà dues vegades, queda’t tranquil. Si encara no funciona, contacta amb nosaltres mitjançant el botó «Contacteu-nos» a la part superior dreta.
Disculpa les molèsties.