Omlouváme se. Provedením obnovení můžete vše obnovit bez dalších nákladů.
Otevřete v nastavení „Premium" a klepněte na „Obnovit (již zakoupeno)" (pokud se zobrazí obrazovka Premium, klepněte na „Obnovit předplatné"). Pokud používáte stejný účet Google jako při nákupu, vaše výhody budou obnoveny. To platí nejen pro doživotní nákup, ale také pro měsíční a roční plány v rámci jejich platnosti, které lze obnovit se stejným účtem Google.
Ve vzácných případech to nemusí fungovat. V takovém případě to zkuste znovu nebo nás kontaktujte pomocí tlačítka „Kontaktujte nás" vpravo nahoře.