Vi beklager. Ved at udføre gendannelsen kan du gendanne alt uden ekstra omkostninger.
Åbn „Premium" i indstillingerne, og tryk på „Gendan (allerede købt)" (hvis Premium-skærmen vises, skal du trykke på „Gendan abonnement"). Så længe du har købt med den samme Google-konto, gendannes dine fordele. Dette gælder ikke kun Livstid, men også månedlige og årlige planer inden for deres gyldighedsperiode, som kan gendannes med den samme Google-konto.
I sjældne tilfælde virker det måske ikke. I så fald skal du prøve igen eller kontakte os via knappen „Kontakt os" øverst til højre.