Ζητούμε συγγνώμη. Εκτελώντας την επαναφορά, μπορείτε να τα επαναφέρετε χωρίς επιπλέον κόστος.
Ανοίξτε το «Premium» στις ρυθμίσεις και πατήστε «Επαναφορά (έχει ήδη αγοραστεί)» (αν εμφανιστεί η οθόνη Premium, πατήστε «Επαναφορά Συνδρομής»). Όσο έχετε αγοράσει με τον ίδιο Λογαριασμό Google, τα πλεονεκτήματά σας θα επαναφερθούν. Αυτό ισχύει όχι μόνο για την εφ’ όρου ζωής αγορά, αλλά και για τα μηνιαία και ετήσια πλάνα εντός της περιόδου ισχύος τους, τα οποία μπορούν να επαναφερθούν με τον ίδιο Λογαριασμό Google.
Σε σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να μην λειτουργήσει. Σε αυτήν την περίπτωση, δοκιμάστε ξανά ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του κουμπιού «Επικοινωνήστε μαζί μας» επάνω δεξιά.