Pahoittelemme. Suorittamalla palautuksen voit palauttaa kaiken ilman lisäkustannuksia.
Avaa asetuksista ”Premium” ja napauta ”Palauta (jo ostettu)” (jos Premium-näyttö avautuu, napauta ”Palauta tilaus”). Niin kauan kuin olet ostanut samalla Google-tilillä, etusi palautetaan. Tämä koskee paitsi Elinikäistä myös kuukausi- ja vuositilauksia niiden voimassaoloaikana, ja ne voidaan palauttaa samalla Google-tilillä.
Harvoissa tapauksissa se ei ehkä toimi. Yritä siinä tapauksessa uudelleen tai ota meihin yhteyttä oikeassa yläkulmassa olevalla ”Ota yhteyttä” -painikkeella.