Ispričavamo se. Izvođenjem vraćanja možete vratiti sve bez dodatnih troškova.
Otvorite „Premium" u postavkama i dodirnite „Vrati (već kupljeno)" (ako se prikaže zaslon Premium, dodirnite „Obnovi pretplatu"). Ako koristite isti Google račun kao pri kupnji, vaše pogodnosti bit će vraćene. To se odnosi ne samo na doživotnu kupnju, već i na mjesečne i godišnje planove unutar njihovog razdoblja valjanosti, koji se mogu vratiti s istim Google računom.
U rijetkim slučajevima možda neće raditi. U tom slučaju pokušajte ponovno ili nas kontaktirajte putem gumba „Kontaktirajte nas" u gornjem desnom kutu.