Vi beklager. Ved å utføre gjenopprettingen kan du gjenopprette alt uten ekstra kostnad.
Åpne «Premium» i innstillingene, og trykk på «Gjenopprett (allerede kjøpt)» (hvis Premium-skjermen vises, trykk på «Gjenopprett abonnement»). Så lenge du har kjøpt med den samme Google-kontoen, gjenopprettes fordelene dine. Dette gjelder ikke bare Livstid, men også månedlige og årlige planer innenfor gyldighetsperioden, som kan gjenopprettes med den samme Google-kontoen.
I sjeldne tilfeller fungerer det kanskje ikke. I så fall, prøv igjen eller kontakt oss via «Kontakt oss»-knappen øverst til høyre.