Przepraszamy. Wykonując przywracanie, możesz przywrócić bez dodatkowych kosztów.
Otwórz „Premium" w ustawieniach i dotknij „Przywróć (już zakupione)" (jeśli pojawi się ekran Premium, dotknij „Przywróć subskrypcję"). Jeśli używasz tego samego konta Google co przy zakupie, Twoje korzyści zostaną przywrócone. Dotyczy to nie tylko zakupu Dożywotni, ale także planów miesięcznego i rocznego w okresie ich ważności, które można przywrócić z tym samym kontem Google.
W rzadkich przypadkach może nie zadziałać. W takim przypadku spróbuj ponownie lub skontaktuj się z nami za pomocą przycisku „Skontaktuj się z nami" w prawym górnym rogu.