Özür dileriz. Geri yükleme işlemini gerçekleştirerek ek ücret ödemeden geri yükleyebilirsiniz.
Ayarlardan "Premium"u açın ve "Geri yükle (zaten satın alındı)"ya dokunun (Premium ekranı görünürse "Aboneliği Geri Yükle"ye dokunun). Aynı Google Hesabıyla satın aldığınız sürece avantajlarınız geri yüklenir. Bu yalnızca ömür boyu satın alma için değil, geçerlilik süreleri içindeki aylık ve yıllık planlar için de geçerlidir; bunlar aynı Google Hesabıyla geri yüklenebilir.
Nadir durumlarda çalışmayabilir. Bu durumda tekrar deneyin veya sağ üstteki "Bize ulaşın" düğmesinden bizimle iletişime geçin.