Перепрошуємо. Виконавши відновлення, ви можете повернути все без додаткової плати.
Відкрийте в налаштуваннях «Преміум» і торкніться «Відновити (вже придбано)» (якщо відкрився екран Преміум, торкніться «Відновити підписку»). Якщо ви використовуєте той самий обліковий запис Google, що й під час покупки, ваші переваги будуть відновлені. Це стосується не лише покупки Назавжди, але й місячного та річного планів у межах терміну їх дії, які можна відновити з тим самим обліковим записом Google.
У рідкісних випадках це може не спрацювати. У такому разі спробуйте ще раз або зв'яжіться з нами через кнопку «Звʼязатися з нами» вгорі праворуч.